.... ja se erityispedan perusteiden tenttituloskin tuli. En sitte oikeen tiä mitä siihen vaativat kun ei sieltä vissiin tuu muuta kuin tuo arvosana. Että 5 siitä sain, ihan ihmeissäni olen. =O Kun en kaikkiin osannut edes kunnolla vastata, jotain kyllä kirjoitin joka kohtaan. Ilmeisesti kuvittelin vaatimustason korkeammaksi ja mun sepustukset riitti, kai ne pääasiat sitten tuli kerrottua. Että oon tohkeissani!!!! =) Tästä on nyt hyvä jatkaa uusin innoin. =D

Päiville annoin yhden Magnolia-leimasimeni kun en itte tarvi ja sieltä tuli kiitokseksi "muutama" leimakuva (on näköjään aika suhteellinen käsite tuokin) ja paljon muutakin kivaa. KIITOS Päivi! Heti innoissani värittämään kuvia ja yhden sitten saman tien jalostinkin tikkuaskiksi. Nuo muut on Linnen tekemiä, varsinkin tuo iso lumiukko on luonnossa tosi upea! Ja oli muuten sittenkin Saijan tekemä tuo seimi-aski. Kyllä huomaa että äitee alkaa jäädä toiseksi, ei oo mun niin nättejä ei ku tyttöjen tekemät. ;)

1259147463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vietiin eilen kirppiksellekki muutama myyntiin, saas nähdä meneekö ne siä. Hyvin on tavara kyllä käyny kaupaksi, lelut varsinkin menee kaikki ja Ossin vaatteita on menny paljon, samoin kaikenmoista joulukrääsää. Ja kaappeihin ja komeroihin tullu tilaa. ;)

Ja sunnuntaina oon menossa tänne ja paikkana Jalasjärven kirkko, että mä jo ootan, pitää vaan muistaa varata mukaan nessupaketti. :) Muuten tossa aamupäivällä kalenteria katoin ja kylläpä nyt on ennen joulua menoja vaikka kuinka paljon.... on jos jonkinmoista pikkujoulua (ekat oli maanantaina, 4H hallituksen) ja lasten juhlia harrastuksista ja koulusta.... ja....ja...ja... ainakin yu-kauden päätöstilaisuus on jätettävä väliin, silloin oli jo jotaki menoa sille päivälle. Ja jonkun pitääs keriitä joulusiivojakin jossain välissä tekemään... ;) ja jouluostoksille ehtiä.... ;) lauantaina mennäänki Teemun kans Seinäjoelle, ihan innolla ootan sitäkin, saadaan jutella kaikessa rauhassa ja samalla hiukan shoppailla. Ens viikolla on sitten se Anniinana d-polikin, mä en oo yhtää ehtiny niihin insuliinipumppuihin tutustua, täytyy nyt ottaa itteään niskasta kii ja hiukan netistä lueskella. Pääperiaatteet on toki selvillä mut täytyy tutustua hiukan eri merkkisiin pumppuihin että tietäis sitten mikä niistä ois just Anniinalle paras. Vaikka eihän sitä sitten tiä ku käytös vasta.

ja loppuun kuva meidänkin hienosta joulukranssista, valitettavasti vaan en oo itte tehnyt, ostettiin Joulumyyjäisistä :)

1259150843_img-d41d8cd98f00b204e9800998e