No on siinä se hyvä puoli että säästää lämmityskuluissa kun on 6-7 astetta plussalla joka päivä, paitsi että nyt tuulee inhottavasti. Tuikkasin hoitolasten kans aamulla vielä muutamia krookuksen ja tulppaaninsipuleita maahan kun pari unohtunutta pussia komerosta löysin. Ja nyt iltapäivällä jatkan lapsityövoiman käyttöä ja laitetaan kuusenhavut kukkapenkin päälle, hyvinhän ne vielä ehtii. ;)

Eilen oli tosiaan Joulumyyjäiset, lauantai leivottiin ja hyvinhän meillä kauppa kävi, matkakassa karttui n. 350 eurolla. Vähemmän oli porukkaa liikkeellä kuin viime vuonna, liekö tämä tautinen aika yksi osasyy, toinen voi olla taantuma, tuntui ettei ihmiset käytä rahaa ehkä ihan niin paljon kuin vuosi sitten. Ja kyllä itsestänikin sen huomasin, aika tarkkaan tuli harkittua mitä ostan, vaikka mieli olis tehnyt taas kaikenlaista. Pienet tulitikkuaskit oli tänä vuonna hittituote, ne vietiin käsistä, pitääpä ens vuonna tehdä enemmän. Samoin villasukat ja yllätyspaketit meni kaupaksi todella hyvin, leivonnaiset nyt aina löytää ostajansa. Tässä muutama kuva paikanpäältä, harmi kun sitä mukavaa tunnelmaa ei pysty kuvien mukana välittämään eteenpäin.... ensin Linnen taiteilema kyltti, oli varmaan hienoin koko salissa. Ja tietysti kierrätysmateriaalista väsätty, olikohan jääkiekkopelin pakkauslaatikko ;)

1258907521_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja sitten tytöt työn touhussa....

1258907485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1258907511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja lasten tekemät piparitalot.... erikseen on mainittava että tuossa isossa on sisällä tarantella-hämähäkki joka ajaa takaa pientä tonttua ja sivuseinällä on halkopinon ääreen simahtanut kans yks tonttu... talossa ja mökeissä on tonttujen lisäksi myös mm. possuja, ankka, lumiukko, nekin kaikki lasten tekemiä. En vaan harmikseni huomannu ottaa kuvaa =/

1258907495_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on sitten myyjäiset tältä vuodelta pidettynä, matkakassaan on kertynyt noin puolet koko matkan hinnasta eli vielä jäi ens vuodelle ahertamista. Nyt meillä on paikallisella kirppiksellä lokero ja siellä on kyllä kauppa käynyt hyvin, päästään eroon turhista tavaroista ja samalla muutamia euroja kassaan. Tänään pitääkin hinnoitella sinne lisää viemistä, huomenna ehtii mukavasti käväistä kun Ossi on muskarissa.

Ja mä odotan tällä viikolla sitä tenttitulosta, vielä ei ainakaan ollut kun kävin kattomassa. oppimistehtäväkin on tarkoitus saada nyt valmiiksi, niin kauan on tossa ollu odottamassa. Lähetin sen raakileen tuutorillekin näytille ja palaute oli ihan myönteinen että siitä on nyt hyvä jatkaa. Kun vaan olis aikaa ja motivaatiota. Onneksi kaikki ovat nyt terveinä ja hoitolapsetkin oli tänään kaikki hoidossa, huomas ihan selvästi että Pirpanan oli ollut ikävä, koko ajan oli halailemassa ja suukottelemassa, ja mikäs siinä, kyllä mua saa halailla ja suukotella. =D Tai sitten se oli hiukan mustis Prinsessalle, sekin kun tykkää istua sylissä ja halailla... onneksi mulla on iso syli niin molemmat mahtuu vaikka yhtä aikaa. :)

Eemeli oli hammaslääkärissä aamulla ja kovaa oli kehuttu hyvin harjattuja hampaita. Sillä purenta vaatii kans oikomishoitoa, pitää huomenna soittaa hammaslääkärille ja kysyä koska se sitten olis järkevintä tehdä. Saijallahan oli silloin aikanaan 2 vuotta oikomisjutut suussa ja nyt on niin kaunis hymy. :) Mutta pääasia tällä hetkellä että reikiä ei pojalla ollut, samoin Anniinan hampaat oli viime viikon tarkastuksessa hyväs kunnos. Kyllä se hampaiden harjaus aamuin illoin vaan on kaiken a ja o, lisäksi xylitolpurkkaa pitkin päivää niin hyvä tulee. :)

Mutta tämä tällä kertaa, nyt laittamaan välipalaa lapsille valmiiksi. Loppuun kuva Ossista ja legotornista.

1258907550_img-d41d8cd98f00b204e9800998e