meillä on monta kevään lasta täs perheessä, viime perjantaina Eemeli täytti 7 vuotta, tässä synttärisankari (huomatkaa uusi hiustyyli!!)

1238923361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina sitten juhlittiin Eemelin kaverien kans, olikin vallan mainiot juhlat, vaikkei ihan kaikki kutsutut paikalle päässeetkään. Pääasia kuitenkin että juhlakalu oli tyytyväinen. Tässä ollaan paketinaukaasua, tällä kertaa Teemu olikin tehny kinkkisen paketin ja sen kans kului aikaa melkoisesti.

1239183803_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään on sitte Saijan 13-vuotispäivä, illaksi on koulun jumppasaliin kutsuttu kavereita pelaamaan sählyä. Meidän koululla on mahtava jumppasali, se on aikoinaan tehty kökkätyöllä ja on ihan aktiivisessa käytössä, joka ilta siel on jotakin. Ei oo vaan itellä ennemmin tullu mieleen että sitä tosiaan voi varata kyläläiset ihan ilmaiseksi ja nyt sitten käytettiin tilaisuus hyväksi. Toivottavasti kaikki kutsutut on terveinä ja pääsevät paikalle, kova tytöt vastaan pojat-matsi siellä pitääs olla. =0) Anniina meillä on nyt kuumeessa, oli oikein levoton yö kun neiti näki painajaisia ja potki ja huusi aamuyöhön asti. Mukaan se täytyy ottaa kun ei voi yksin kotiokaan jättää eikä Esankaan kans navettaan laittaa. Teemullakin on illalla joku peli joten ei sekään voi olla lapsenvahtina. Nyt ei oo päivällä ollu kuumetta joten eiköhän se siellä mee mukana, tiedä vaikak innostuis pelaamaankin. Ossi toimii kenttäpoliisina, sitä kun ei voi kentälle päästää, jää pian isompien jalkoihin.

Pääsiäisen pyhinä on sitten molempien muksujen kummeja tulos kaffeelle, samoin mammat ja paapat on kutsuttu sunnuntaiksi. Pitääs vissiin leipoakin jotaki....

Ai niin, Teemulla on taas autokuume, onkohan se jonkinmoinen sairaus.... ;) Huomenna menevät Esan kans Alahärmään kattoon jotaki Toyotaa, takasitulomatkalla ottavat sitten juna-asemalta kyyttiin Eemelin kummisedän joka tuloo meille pääsiäisenviettoon.

ja loppuun kuva pikkupoikien mielipuuhasta pihalla.... miten se voikin olla niiiiiiiin mukavaa, kuralätäköissä hyppiminen =D Ja iso kiitos Reimatecin keksijälle, ihanaa kun ei tarvi kurahousuja ängetä haalareiden päälle, helppoa, nopeaa ja ennenkaikkea poika pysyy kuivana!

1239184263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e