Saija haluaa 13-vuotiaalle ystävälleen decon ja ajattelin laittaa sen nyt liikkeelle. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa meidän lisäksi. =0)

Decon koko n. 15 cm x 15 cm ja jokainen tkeee sivun MOLEMMAT PUOLET. kaisa tykkää seuraavista asioista; KISSA, KOIRA, CHINSILLA, AKU ANKKA, ENKELI, NARNIA. Teet sivun jostain edellämainituista (ei tarvitse ilmoittaa etukäteen), muuten tekotapa vapaa. Viikko tekoaikaa niin ehtii ajoissa takaisin. Jos epäilet että minulla ei ole osoitettasi, laita se spostilla [email protected] 

Ja tässä kohtaa korostan että LAITTAKAA TARPEEKSI POSTIMERKKEJÄ, yksi kirjeen 0.70 e postimerkki EI RIITÄ!! Mieluusti käyttäkää postin Helposti-kuoria, ne on usein edullisempiakin. Anniinan decolle kävi niin että yksi osallistuneista joutui lunastamaan sen postista, onneksi lunasti, koska kuoressa ei ollut edes lähettäjän nimeä. Mihin lie olis joutunutkaan.... eli LÄHETTÄJÄN NIMI & OSOITE myös kuoreen, kiitos!! Jokainen voi kohdallaan ajatella miten toimisi jos kyseessä olisi OMA deco.

1. Saija tehty

2. Elina tehty

3. Orvokki tehty

4. Tittiina tehty

5. Nirunaru tehty

6. Suvi tehty

7. Arja tehty

8. Tanja T tehty

9. Minna tehty

10. Dumdum tehty

11. Ritva P tehty

12. Ossi ja Eemeli

13. Anniina ja Linne

1494517.jpg