Aloitettiin eilen Ossin kans kaivamaan kukkapenkkiä, ihan on routa jo sulanu talon päädystä joten työ kävi joutuisasti. Tänään tarttis kaivaa loppuun, mutta ei tuo sää oikeen houkuta, tuulee aika kylmästi eikä muutenkaan oo kovin keväinen keli. Vai laiskottaakohan mua vaan näin viikonlopun kynnyksellä... Mulla ei mitää kukkapenkkejä ennestään ookaan, talon aurinkoisella puolella pieni penkki mis on keväisiä kukkasipuleita, kovasti odotellaan sinne krookusten, sini- ja helmililjojen kaveriksi tulppaaneja ja narsisseja. Ei taida ihan vielä olla niiden kukkimisaika... Ossilla oli kumminkin ruista ranteessa ja homma eteni sukkelasti :)

1239954470_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239954447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viherpeukaloilta tulikin eka kukkasipuli ja -mukulalähetys, oikeen sormia syyhyää että pääsisin ne maahan tökkimään. Hiukan pitää viä malttaa odottaa että saan loputkin kukanalut ja aattelin tos paikallises Multasormeskin käydä katsastamassa mitä siä on tarjolla. Jos jollakin on ylimääräisiä kukanalkuja, semmoset helppohoitoiset perennat varsinkin olis tervetulleita. =D Iso särkynyt sydän ja se keltainen "päivänkakkara" (oliko joku vuohenjuuri tms) olis ihana saada :) Mulla on aina keväällä hirmusti intoa laittaa jotaki kasvamaan, juhannukseen mennessä se into valitettavasti on kadonnut jonnekin ja siitä loppukesä ihastellaankin sitten enimmäkseen rikkaruohoja. Nyt aattelin ottaa itteeni niskasta kii ja hoitaa kukkapenkkiäni KOKO kesän, samoin ku kasvimaata. Viime keväänä tein mansikkamaan ja nyt on tarkotus tuplata se. Oma lukunsa on aina myös tyttöjen kurpitsankasvatus, onneksi ovat itse siinä touhussa mukana. :)

Huomenna on tiedossa kaupunkipäivä. Lähdetään koko sakki kohti Seinäjokea heti aamulla. Esa kyllä jo varoitteli että navetas voi pari lehmää/hiehoa poikia ja meidän säkällä ne tosiaan poikii just aamulla ja ainakin yks tarvii eläinlääkäriä. Se on ihan saletti juttu aina kun on jotain sovittua menoa. :/ no, esti mennään Alahärmään jossa Esa ja pikkupojat jää kyytistä, tekevät ne Teemun auton paperit ja kotimatkalla hakevat sitten Teemun junalta. Mä ja tytöt ampaistaan shoppailemaan. Tytöt on jo pitkän listan tehneet mitä tarvittevat ja ainakin Seppälään, KappAhliin ja cittarille pitääs keriitä. Päällimmäisenä ostoslistalla kaikille lenkkarit ja Saijalle ulkoiluvaatteet. Jos viä kirppikselle kerkiis, mun pitääs saada jostain ne vaunut hopihopi. Mukava päivä siis tiedossa jos vaan päästään ajoissa matkaan.

Mutta nyt työt kutsuu, isommat tytöt lähti kirkolle pyörillä, käyvät pankis, kirjastos ja Saijalla on parturi. Eemeli menee kaverisynttäreille neljäksi ja mun tarvii vissiin viel kaupas käydä tänään. Jos pizzaa teksi pitkästä aikaa, tytöille on tulossa kaveri yöksi niin siinä sitä ois iltapalaakin samalla. Niin ja Leila tulee Linnelle pitämään lukuhetkeä, kovasti neiti sitä taas odottaakin. :)

Loppuun kuva vielä mun pikku-apulaisesta Ossista, yks päivä tehtiin sen kans persikkarahkaa. Vielä on auttamisintoa enemmän kuin taitoa, mutta kyllä se siitä :) ps. tuota vispikermaa ei sitten laitettukaan kun tuli niin hyvää ilmankin ;)

1239954222_img-d41d8cd98f00b204e9800998e