Huoh.... tosiaan, millähän sitä jaksaa sunnuntaihin, tuntuu että joka ikinen ehtoo on jotaki menoa, päivät tietty töissä ja olishan sitä kiva hiukan vapaatakin jossakin välis pitää. Päättämätön

Viikonloppukin meni vilskeessä... lauantaina tosiaan oltiin siä Seinäjoella ja Alahärmästä haettiin tuo Teemun auto. Esa ja pojat tuli sillä kotio, koukkasivat Teemun kyyttiin junalta matkalla. Mulla ja tytöillä menikin sitte koko päivä vaate- ja kenkäostoksilla, hiukan ennen viittä oltiin kotona. Rahat jäi kaupunkiin, mutta monta pussia edullisia löytöjä tehtiin, varsinkin Seppälästä löytyi tällä kertaa monenmoista ja cittarilla oli hyviä lenkkaritarjouksia. Ossin kevättakkia piti hiukan kalastella, Tokmannilta sitte otettiin suht halpa, se kun on vaan autoilutakkina nii ei montaa kymppiä viittiny siihen satsata. On muuten kumma juttu miks pikkulasten takkien kans on lähes aina "pakko" ostaa myös housut?! Mä oisin tarvinnu pelkän takin mutta kun ei niin ei, Reimalla toki oli mutta hintaakin sitte heti 60 e pintaan joten ei kiitos. Käyttämättä jää varmaan noi housut, varsinkin kun takki oli sopivan kokoinen ja housuis ainaki 5 cm liikaa pituutta. No, kierrätetään... =D Äkkiseltään käytiin myös SPR:n kirppiksellä, joka olikin auki lauantaisin. Sieltä löyty Anniinalle kaks aivan ihanaa farkkutakkia, toinen sinikukallinen ja toinen marjapuuronpunainen, hinta yhteensä alle 6 e. Niitä vaunuja ei löytyny mutta ettitään viel. Tai sitte on pakko pärjätä noil rattailla jotka jo hommasin.

Saija hussas synttärirahansa ja hiukan meni muitakin säästöjä, neiti osti itelleen miniläppärin. Eilen Esa veti modeemista piuhat tytön huoneeseen, saadaan surffailla kaikilla 3 koneella samaan hintaan ton modeemin kautta. Täytyy sitte myöhemmin hommata mokkula siihen jos tuntuu että on tarvis. Oikein näppärältä vehkeeltä vaikutti, saas nähdä alkaako nyt "sota" sen käytöstä, sanoin kyllä jo ennen ostamista että enintään tunti päiväs piisaa ainakin näin alkuun. Ja saahan sillä kuunneltua musaakin näppärästi, Saijalla kun ei oo stereoita omas kämpäs.

Eilen oli ratsastustunti, molemmat tytöt sai nyt ratsastaa koko tunnin ilman taluttajaa. Linneä ihan selvästi jännitti, opekin sanoi että oli istunut hartiat jäykkänä mutta hyvin tunti meni silti. ja parempi kai olla hiukan varovainen kuin että uhkarohkea. Anniina sai sitten vielä hoitaa hevostaan tunnin jälkeen ja se kruunas koko tunnin. :)

Linne ja Nirppu

1240221566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anniina ja Lumikki

1240221604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja minä pääsin koeajamaan Teemun autoakin eilen... käytiin näyttämäs sitä mun vanhemmille. Ja on pakko myöntää että jännitin sillä ajamista varmaan yhtä paljo ku Linne ratsastamista.... ihan oli hartiat jumis ku äiteen pihaan päästiin. :) Takasi tulo oli sitte rennompaa. Aika lailla erilainen ajettava ku Hiace mihin oon tottunu. Enkä kyllä enää ihmettele miks joku haluaa tommosen auton, oli siinä mukavaa kyytiä. Aamulla oli  puhetta että sillä mennään sitten helatorstain tienoilla Poriin Teemun kummitädin työ. Vai olisko varmempaa vaan hypätä Hiaceen.... ;)

Tänään meillä kävi tutustumassa pikkuinen hoitolapsi, hiukan se ujosteli vierasta paikkaa mutta kun muutaman kerran käyvät niin eiköhän se siitä. Traktorit ja hiekkalapiot oli kovassa käytössä jä käytiin me ihan oikeeta traktoriakin kattomassa, ihan kyytiin asti ei sentään vielä uskaltanut tulla. :) Vapun jälkeen sitte tulee hoitoon. Viel ku yhden hoitomukulan sais niin olis oikeen hyvin asiat.

Illalla olis Kauhajoella treffit pph-opiskelijaporukan kanssa, mennään Krouviin syömään ja jutustellaan hiukan kuulumisia. Osalla on jo kaikki näytöt tehtynä, mulla vaan se erityiskasvatus takkuaa, onpa hankala saada harjoittelu- ja näyttöpaaikkaa. :/ Ois niin kiva saada sekin pois vaivoista ainakin ennen kesälomaa.

Mutta nyt töihin... loppuun kuva Ossista tekemässä pizzaa... tulikin muuten hyvää =D

1240222066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e