Ossin toteamus kun maistoi mun uutta kurpitsakakkuani, ihan omalla reseptillä tehtyä. Hyvää oli munkin mielestä, joku kuorrutus siihen pitää viel kehitellä, ehkä tuorejuustosta,  ja huomenna muutama tehdä lauantain myyjäisiin. tai sitte käy niin että kokeilukappale onnistui ja muut lässähtää... mä kun en viittiny oikeen tarkasti mitata aineksia, kurpitsahilloakin laitoon mitä ny purkinpohjalla sattu olemaan. Ja montakohan munaa sihen tulikaan laitettua.... ;D

Tämä päivä oli sarjassamme "13. päivä ja perjantai", vaikkei sitä oikeesti ollutkaan. :/ Anniinan diabetespolilla eka päivän pettymys... hobbis olikin vaan noussut, 8.5, ja me kun oltiin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin varmoja että on alle kasin. Mitäs mä mutta ku Anniina on kovasti yrittäny ja silti tommoset lukemat :/ Oli kyllä mielettömän ihana lääkäri meillä, erikoistuu lasten diabetekseen ja meiltäkin kysyttiin halutaanko sen vastaanotolle. Mikä ettei ja oikein mukava olikin, lohdutti että näin uuden hoitomallin alkuvaiheessa hobbis on ihan ok ja etittiin sitten yhdessä syytä miks on noin korkeella. Ja löytyihän se, iltapäivän välipaloista. Niille kun ei Anniina oo pistäny ollenkaan, nyt pitää sitten sekin tehdä.. tai olla syömättä välipalaa. Olihan siä muitakin syitä, viikon verran tyttö oli flunssas, vs:t korkeella, monet synttärit ja muut pippalot jne. Eli ihan selitettävissä toi hobbis on ja homma saadaan kuntoon erilaisin keinoin. Pitkää inskaa ei muutettu, ne on hyvät, nyt vaan hiotaan noiden ateriainskojen kans... yhtä hiomista koko aika, huoh! Ja tosi paljo oli alle 3 lukemia, niistä pitääs päästä kokonaan eroon.... millähän...

Samalla reissulla käytiin cittarilla, ostettiin Linnelle uus polkypyörä, neiti on polkenu semmosella 24 tuuamsella vanhalla rötisköllä monta vuotta. Alkaa olla niin koomisen näköinen tyttö siellä lestanpäällä että nyt oli pakko investoida tuohon. Eemelille uikkarit, edelliset paukkui viime uimareissulla rikki. Ja Anniina sai parit kengät, farkut, hupparin ja sukkia... ai niin ja Eemelille synttärilahja tietysti kans. :) Illalla tehtiinkin sen kans synttärikutsut mitkä poika sitten huomenna saa eskaris jakaa.

Autoki hajos Seinäjoen reissulla. Mennes jo kuulu kitinää, tulles viä enempi ja kotona joku hihna tai mikä lie oli hinkkautunut poikki. Siinä olikin sitten mulla äkkiä käytynä hupu-koulutuksen toinen päivä, mikä ois ollut tänäiltana :/ Että voi ottaa päähän!!!! Ei sillä että se ny kenenkään vika oo kun auto hajoo... mut ku oon monta viikkoa jo sanonu että siitä kuuluu kummaa kaitinää ja erinäisiä ääniä mitä ei normaalisti pitääsi mun käsittääkseni autosta kuulua. Ne puheet on kuitattu tyyliin "akkojen höpinöitä...aina se kuvittelee jotaki vikaa olevan..." joopa joo... ilmeisesti seuraavalla kerralla kun jotakin vikaa tulee niin on paras ajaa suoraan korjaamolle.

Mutta tämä tästä valituksesta, loppuun kuva upeista jääpuikoista. Sain kuvan juuri ja juuri ennenku pikkupojat noi hajotti. ;)