Mihinkä se viime viikko oikeen hurahtikaan... koulua ollut viikko hiihtoloman jälkeen, tytöt jo odottaa kesälomaa. =0) Keskiviikkona käväisin kaikkien muksujen (- Teemu) kans uimas. Menomatkalla kyllä hiukan mietin että onkohan viisas temppu mutta hyvinhän se meni. tytöt pärjää jo keskenään isos altaas ja pojatkin on tulleet rohkeammiksi eikä Ossikaan enää pelkää niin vettä. Osas uidakin pelkillä käsivarsikellukkeilla, ehkä uskallan sen kesällä laittaa uimakouluunkin jos nyt ahkerasti hallilla käydään. Tytöt lasketteli sitten poikien kans liukumäes niin mäkin pääsin hiukan uimaan. Kovasti niillä on haaveena päästä Tropiclandiaan, on vaan niin huisin kallis reissu tällä porukalla. :/ Onneksi meidän oma uimahalli on noinkin hyvä ja edullinen.

Perjantaina oli sitten se kovasti odotettu ja jännitetty Ossin kielijänneleikkaus. Torstaipäivän poika simppaali armottomasti, ilmeisesti alkoi sitäkin jännittää ja pelottaa. Eemeli ei suostunut meneen perjantaina eskariin vaan se piti ottaa mukaan, pojan omien sanojen mukaan Ossille tueksi ja kaveriksi. ;)

Hiukan seittemän jälkeen lähdettiin ja pienen odottelun jälkeen päästiinkin sitte lääkärille. Lekuri oli sitä mieltä että ehdottomasti kunnon leikkaus nukutuksessa, sen edellisen kielijännenipsauksen jälkeen kun Ossille oli kasvanut arpikudosta mikä sitten haittas kans  kielen liikkuvuutta. Puol 12 sitten poika vietiin leikkuriin. Itse operaatio kesti 15-20 minuuttia mutta kun poikaa nukutti niin kovasti oli sitte heräämössä pari tuntia. Hoitajat oli sitä herätelleetkin kun ei ollenkaa silmät auennu. Osastolla nukkui vielä 1½ tuntia. Mutta kun pääsi kunnolla hereille ja pissalle niin ruokakin maittoi, poika söi 2 perunaa ja lindströminpiffin. :) ja saatiin lähtiä kotio. Koukattiin äkkiä cittarin kautta, pitihän sitä lelu saada noinkin reippaasta sairaalareissusta, onneksi oli etukäteen mietitty mitä poika haluaa, eihän se uni- ja lääkepöperös ois mitään osannut valita ja päättää. Ilta meni ok ja poika pääsi meidän huoneseen nukkumaan. Niin ja Eemeli kans, pitihän sen yöllä olla kipiän pikkuveikan vieres. Aamuyö oli hiukan levoton kun alkoi lääkkeiden vaikutus loppua ja suu oli tietysti kipiä. Tässä muutama kuva sairaalasta... ennen operaatiota on mukavaa, käsissä on emlat...

täs on just tultu heräämöstä, aivan unella...

ja ekaa kertaa jalkeilla....

Eemeli osti pikkuveikalle Star Wars-lehden jota sitten yhdessä lukivat....

perjantaina oli Esalla synttäritkin, ne nyt jäi hiukan Ossin varjoon, lahja muistettiin kuitenkin antaa. :)

Lauantai meni sitten rauhallisesti, mulla piti olla työpäivä mut peruin sen kun aattelin jos Ossi on kovasti kipiä. Ja kyllähän se aamupäivä aika kitinää ja väsynyttä oloa olikin, onneksi on keksitty hyvät särkylääkkeet joita sitten surutta annoinkin. Iltapäivällä poika sitten jaksoikin jo paljon paremmin. Tytöillä oli koulupäivä, olivat katsomassa niitä Hopeasompa-hiihtoja.

Iltapäivällä oli sitten trysköötapahtuman potkukelkkakisailut. Tai potkukelkat oli vaihdettu maitokärryihin kun oli kunnanmiehet kerranki olleet asialla ja hiekoittaneet kyseisen liiketalon edustan kunnolla. =D Joukkuekisana se kisattiin, yks istu kyytis ja toinen lykki. Parhaat kisas sitten Lauri Tähkää ja Elonkerjuuta vstaan, paikalla olikin kaikki yhtyeen jäsenet. Linne ja Anniina oli mun kans ja hyvin tytöt bongasivatkin kaikki kuuluisuudet...

ja vielä Elonkerjuulaiset kisaamassa....

Eilen oli sitten jälleen tyttöjen ratsastustunti. Anniinaa selvästi jännitti sen edelliskerran putoamisen takia. Mutta sillä oli nyt koko tunnin taluttajatyttö vieressä varmistamassa ja hyvinhän tunti sitten sujui. Anniina sai jälleen Lumikin....

Linne ratsasti Loisteella.... ja Annina-ope kehui että Linne on kovasti kehittynyt, otteet on rauhallisia ja opit menee hyvin perille.

Ilmoitin tytöt alkukesän ratsastusleirille, hiukan jännittää miten Anniina siellä d:nsä kans pärjää mutta eiköhän se suju ja onhan kännykät keksitty. :) Niin ja illalla käytiin vielä tyttöjen kans pizzalla, ihan vaan naistenpäivän kunniaksi. =)

nyt pikkupojat heräilee ja Eemeli kotiutuu eskarista, siispä hiihtämään! =D

ps. muistakaa ilmoittautua Pääsiäisen yllätysvaihtoon!! =D