Niin meidän vauvakin on jo iso poika...Voi kuinka aika meneekin nopeesti, justiinhan tuo syntyi ja oli vielä pieni rääpäles, nyt jo niin omatoiminen  :) Eilen vietettiin synttäreitä, tässä itse juhlakalu yhden lahjansa kanssa.



kakun tein minä mutta kaikki mukulat yhdessä tekivät siihen marsipaanista koristeita, oli kuulemma nimeltään "lumikakku", siel on hiihtäjää, laskettelijaa, lumiörkkiä ja ties mitä.

                  

kaakunsyönnin jälkeen keriittiin vielä hiihtämään, tai muksut hiihti, mulla ei toistaiseksi oo mahdollisuutta siihen kun Saija vei sukset ja Linne monot. No, nyt ei enää oo luntakaan etteipä tuo haittaa. Harmi, ois nyt pysyny talvikelit. Illalla sitten viel käväistiin luistelemas koululla. Hiukan siel oli vettä jään päällä mutta muuten vielä hyväs kunnos. Mutta ei tyttöjen tarvinnu ottaa luistimia tänään kouluun, siel on +4 lämmintä ja välillä taitaa ripsautella hiukan vettäkin. Ja liukas siellä missä jäätä viel on eli pihossa ja hiekkateillä.

Anniina meni nyt sitten kouluun ekaa päivää inskakynä mukana, soitti sieltä ruokkiksella että hyvä oli vs ja pistänytkin jo oli. Viikonloppuna oli varsinkin illalla turhankin matalaia arvoja, mutta niitä on sitten helppo hienosäätää täs kotona. Toivotaan että siirtyminen menee tästä nyt ihan kivuttomasti.

Mutta tämä tällä kertaa, katton vielä yhtä etätehtävää mikä pitääs olla huomenna opettajalla, allergiasaneeraus on aiheena. Pikkupojat nukkuu ja Eemeliä odottelen eskarista.
Loppuun kuva Anniinasta ja Nirpusta, joka oli ratsuna lauantaisella tunnilla. Taluttajatyttö oli sama kuin viimeksikin ja nyt Anniina sai harjata hevosta ja auttaa satuloinnissa. :) Mä taidan olla sille tallissa kuivikkeena käytettävälle turpeelle kovasti allerginen kun sain aika rajun reaktion 10 minuutin oleilusta tallissa, viel eilen aamullakin oli toinen silmä ihan turvoksissa ja hiukan ahdisti. Ens kerralla paremmin varustautuneena matkaan eli täytyy ottaa ensiapulääkkeitä mukaan. Ja tietysti pysyä pois tallista. ;)