no jaa, eipä paljo mitää... kovasti on koitettu ulkoilla ja olla luistelemas, niin kauan kun on jää millä luistella. Koulus ja eskaris on muksut raahannu luistimia kans. Ja voi kuinka nopiaa nuo pikkupojatkin oppii! Eemeli menee mun mielestä jo ihan ok ja Ossikin pysyy pystys ilman auttamatta, varsinkin kun sai nyt hiukan tukevammat ja paremmat luistimet jalkaansa. Ja kyllä ne tykkää, tänäänki mennään kirkonkylän jäälle siksi aikaa ku tytöt on vatsatanssis.

Lumiukkoja ei pahemmin oo tänä talvena saanu tehdä, eilen kumminkin 4 pojan voimin saivat aikaan tämmöisen... joka heti kuvauksen jälkeen hajotettiin kimpassa. =)

eilen oltiin pitkästä aikaa Kauhajoella diabetesyhdistyksen perhekerhossa, mä, Anniina ja pikkupojat. Olikin oikeen rentouttava ilta, muksuilla oli kavereita, ne pelas sählyä ja tryskäs muuten vaan siellä jumppasalissa, sen verran että yks sitte tulikin kotio naama mustana. Anniina oli juossu Ossi reppuseläs ja naamalleenhan tuo oli sitte kaatunu, nenänvarresta nahka rullalla ja ottas komia mustelma. Ei kuulemma ottanu ees kipiää, aamulla sitten oli hiukan arka. ja mä sain vertaistukea taas pitkäksi aikaa. Kyllä se onkin mukava kun on ihmisiä jotka jo puolesta sanasta ymmärtää ja tajuaa toisen ajatukset ja tunteet. Juttua ois riittäny vaikka aamuun asti, hiukan turhan myöhälle menikin, vasta iltayhdeksän jälkeen oltiin kotona. 

Tää on jotenkin koko kaks viikkoa ollu yhtä pistämistä ja syömistä tuon uuden monipistoshoidon myötä, tulee jo uniinkin. Vaikka hyvin on menny, niin koulus ku kotonakin, kai se siitä ajan kans tasaantuu. Anniinalla on nyt ollu avian liian matalat vs-arvot, insuliinimääriä on laskettu aivan minimiin. Sormenpäät on ihan ruvella jatkuvasta pistelystä, kovasti oon koittanu niitä rasvailla että hiukan äkkiempää paranis. Onneksi neiti osaa hyvin piikittää masuun niin ei sen kans oo tullu ongelmia. Vielä iltapäivällä täytyy ottaa yhteyttä tonne d-polille ja ilmoitella sinne missä mennään, vaikka eipä sieltä pahemmin mitään käytännön neuvoja saa, täs ne on sorvattava itelle sopiviksi.

Tänään oon sitten selvitelly myös arpajaislupa-asioita ja soitellu vähä joka puolelle kun pojat nukkui. 4H-yhdistys meinaa myydä arpoja, viel ois voittojen kerjääminen edessä. Nuo lupa-asiat kun on pakko hoitaa virka-aikana mikä tarkoittaa meikäläisen työaikaa. No, samalla varasin sitten kesälomamatkankin jo, vielä ei sentään paljasteta minne, mutta jonnekkin vähän matkan päähän kuitenkin. ;)

Seuraava reissu ois tänne, ens viikon lauantaina lähdetään ja pyhänä takasi, mä ja 4 nuorinta muksua, Saija menee yökylään kaverinsa työ. ;) Junaliput on varattuna ja yötä ollaan Sokos Hotel Pasilassa, tykätään siitä kovasti ja on lähellä Hartwallia. Oi, ihana viikonloppu tulossa!! Ossi pääsee nyt ekaa kertaa mukaan, saas nähdä mitä tykkää. Mä ainakin ootan innolla, nuo jääshow't on olleet aivan upeita muina vuosina. Mä taidan käydä niissä sittenkin vielä kun lapset on isoja, täytyy toivoa että sitten saa lastenlapsia mukaan. ;)

mutta nyt alkaa kello olla sen verran paljo että pikkupojat heräilee ja Eemeli kotiutuu eskarista, välipalan aika siis. Jäi vielä kertomatta maanantainen "sota" Teemun kans, siitä toiste.... loppuun kuva pojista pyhävaatteissa... oltiin viime viikonloppuna anoppilas syömäs ja pojat pani parasta päälle. Ossin piti saada sekä kravatti että henkselit =D