Lunta satoi mutta se ei tahtia haitannut. Kyläkoululla oli osa jäästä aurattu, tosin siinäkin oli jo lunta. Ihan hyvä vaan, pysyi pikkupojatkin pystyssä ja luottamus ja usko omiin taitoihin kasvoi. Mikä pettymys kun sitten oikeen liukkaalla jäällä ollaankin kumos koko aika... ;)ja kaikilla oli mukavaa, jäällä oli paljon kylän mukuloota.

Tytöillähän luistelu sujuu oikein hyvin, Eemeli aloitti varovasti mutta jo ½ tunnin päästä osas liukuakin mukavasti. Ossilla oli lähinnä kävelemistä luistimet jalassa, pääasia että poika pysyi pystyssä. Ainakin hetken....





Kuten kuvista näkyy, lunta on tullut mukavasti, ja tulee aina vaan. Äiteen tyköä hain vielä illan kauppareissulla monot ja niitä soviteltiin. Onneksi kaikille löytyi sopivat, tai no, yhdet uupuu kun Linne ottaa mun monot. Jos sitte lauantaina pääsis koittamaan miltä se hiihto tuntuu, Esa lupas huomenissa pudotella sukset ja sauvat autotallin orsilta alas. Mä tykkään kyllä hiihtää, toivottavasti tänä talvena pääsis hiukan enempi ku viime vuonna.

Mutta nyt nukkumaan, aamulla aikainen herätys. Pikkupojat menee tohon anoppilaan huomenna yöksi, tyttöjen kans suunniteltiin jospa mentäis kirkolle luistelemaan ja sen jälkeen pizzalle ja paljuun... katotaan. =)