Niin sitä vaan hujahti 6 viikon kesäloma hyvinkin äkkiä.... tosin on kyllä ihan mukava pikkuhiljaa palata normaaliin arkirytmiin, mä eilen ja muksut ens maanantaina kun alkaa koulut ja eskari.

Viime viikko siis vielä lomailtiin, Saija ja Linne oli alkuviikon Maaritin tykönä Naantalis ja tytöillä olikin oikeen onnistunut loma. Keskiviikkoiltana sitten kotiutuivat. Anniina lähti maanantaiaamulla tyttöjen kans samalla junalla mutta hyppäs jo Tampereella kyydistä. Oli siellä kummiensa tykönä yhden yön, olivat käyneet ainaki delfinaarios ja Näsinneulas, huvipuisto ei enää näin loppukesästä kiehtonut. Hiukan jännitti miten neiti pärjää d:nsä kans mutta hyvin meni ja itte hoiti ittensä. Onneksi eletään kännykkäaikaa, on helppo kysyä neuvoja jos niitä tarvii. Ja puhelimella aina sitte tarkistettiinki inskamäärät. Nyt on Anniinalla ollu jatkuvasti hurjan matalia arvoja, ollaan vähennetty inskamääriä mutta ei tunnu tehoavan, en tiä sitte toimiiko sen oma haima taas hiukan paremmin, siellä kun sitä toimintaa vielä jonkin verran on. Lauantaina unohdettiin kokonaan pistää illalla prota, silti aamulla oli vs 5 pintaan, oiskahan ollu kuinka matala jos olis insuliininsa illalla saanut.... sunnuntaina sitten Anni pisti vahingossa iltapäivällä protaa kun ois pitäny laittaa actraa. No, onneksi huomattiin vahinko ja jätettiin sitten taas iltapistos antamatta. Mä kävin sitte yöllä mittaamas kerran, mutta ihan ok oli, samoin aamulla. Kyllä se semmostakin vuoristorataa tuon diabeteksen kans on.... :/ mutta mihinkäs mä jäinkään....

Niin, mä lähdin tiistaina pikkupoikien kans ajelemaan kohti Ikaalista, sovittiin että Anniina tulee sinne kylpylään iltapäivällä ja oltiin sitten Termessä yks yö. Vallan ihana paikka tuo kylpylä alueineen on, kertakaikkiaan, ainakin kesällä! Siel oli ihana uimaranta, paljon toimintaa eri-ikäisille lapsille, oli ilmapomppuja,. kiipeilytelinettä, vetes jos jonkinmoista rekkuletta (jotka meiltä jäi monet testaamatta kun oli niin syvää etten Anniinaa ihan yksin sinne tohtinut laittaa). Ti-ti nallejent aloon ei menty sisälle, nallet oli siin pihalla leikittämässä lapsia joten sai niitä ihan ilmatteeksi halailla, muksut meinas että turha niitten näkemisestä on enää maksaa. Ruoka oli hyvää ja suht edullistakin, aamupala maksoi meiltä neljältä hiukan yli 7 ekee ja oli hurjan hyvä. Uimas tosiaan oltiin rannas, lapset viihty hyvin ja vesikin oli lämmintä. Keskiviikkona sitten oltiin kylpylässä se parituntinen ja oli sekin mukava, ainut miinus oli kun lastenallas oli hiukan syrjässä. Oli sitte pakko kaikkien olla joko siä tai isos altaas, Anniina ei tietysti siel lasten puolella viihtynyt. Kotiotulomatkalla pysähdyttiin sitte Parkanos reiman tehtaanmyymäläs. siihen veireen oli ilmestyny lelukauppaki jsota muksut teki edullisia ostoksia. Mä löysin Finnwearin isot rantapyyhkeet puoleen hintaan, vain 10 ekee kipales, niitä piti ostaa sitte heti jemmaan Mallorcan matkaa varten. :) Jäi sieltä käteen Ossille syyshaalari ja Eemelille uudet lenkkarit eskariin kans.

Loppuviikolla oli veljenvaimo tyttönsä kans, käytiin uimas ja muuten vaan vietettiin mukavaa aikaa. Perjantai lepuuteltiin hermoja ja viikonloppu meni paljolti siivotes ja maalates. Aita on saanut nyt komian punamultavärin, ei ihan kokonaan viä mut suurin osa. Saija ja Linne sitä on innolla maalanneet, eiköhän tänään tuu valmiiksi asti.

Mä oon koittanut aloitella sitä ekaa hensua, ens viikolla pitääs olla valmis ja yllättävän kova homma siinä tuntuukin olevan, ainakin täs ekas. Kun ei oikeen tiä mimmonen sen pitääs olla. Eikä oikeen nyt oo motivaatio muutenkaan kohdallaan. Johtuu siitä että meillä on täs Esan kans pienoisia parisuhdesolmuja avattavana, jos ja kun niitä saadaan purettua niin eiköhän muukin elämä taas palaa raiteilleen. On vaan solmut niin tiukassa että vaatii molemmilta kovasti töitä niiden kans, saas nähdä miten meidän käy. Joten siis älkää ihmetelkö jos blogis on hiukan hiljaista, on niin henkilökohtaisia asioita etten niitä tänne viitti kirjoitella...... Vintage-deco lähtee matkaan tällä viikolla, mulla on siihen viel kannet tekemättä. Mutta lähdössä on.

Noh, se siitä, tässä muutama kuva Ikaalisten reissulta.... toi paloauto oli kiva, Ossi tilas semmosen isältään omaan pihaan, saas nähdä miten käy, osaako Esa rakentaa samanmoisen...

1795239.jpg

1795207.jpg

1795213.jpg

1795246.jpg