Onpa kerrassaan ihana päivä!! Aamulla heti lastenohjelmien jälkeen mentiin koko sakki pihalle, oli vielä hiukan pakkasella niin ei kuraantunutkaan niin kauhiasti. Hiekkalaatikko on onneksi sulana niin löytyy pikkupoijillekkin tekemistä. Ja nyt kaivettiin koko perheen pyörät talvijemmasta. Saija ja Linne on kouluun jo pyöräilleet mutta muut ei olla vielä ajeltu, tuo piha kun on ollu aika sohjoinen. Nytkin on siinä raskas polkia kun aurinko lämmittää mutta kovasti pojatkin ajelivat. Anniinan kans lähdin pienelle pyöräretkelle, onneksi vaan pienelle... nimittäin kun tultiin kotio vs oli 3.2!!Hui.... eikä neiti tuntenut mitään oireita, vielä ton loppumatkankin päästeli joka kuralätäköstä niin että kura roiskui. =0) Puoli purkkia Trippiä ja pari suklaanpalaa niin päästiin ruokaan asti, eikä sittenkään (½ h kuluttua) vs ollut kuin hiukan päälle 6. Oli sillä siripirit mukana mutta eihän niitä hoksaa ottaa kun ei oireita kerran ole. Ens viikolla jos on komiat ilmat lähdetään Annin kans pyörillä kirkolle, pitää kuulemma saada pyörään etukori. Jotain evästä pitää kai varata mukaan tai sitten käväistä vaikka kahvilla ja mehulla jossain. Kun ei ihan vielä niitä jätskikioskejakaan ole......

Saija ei nyt pahemmin pyöräile, loukkas perjantaina jalkansa koulussa. Olivat pelanneet purkkista ja tyttö hyppäs johonkin ojaan. siinä rytäkässä nilkka taittui ja nyt on sitten konkannut tai konttinut. Kokeilihan se  Esan kyynärsauvaakin mutta niin outo on ettei sen kans osaa kulkea. Tänään jo hiukan pystyi varaamaan jalkaan, sanoin kyllä että lepuuttaa vielä, koulus tulee varmasti tarpeeksi rasitusta. Kun ei siihen espanjanmatkaankaan oo enää kauaa..... että ois sitten jalka jo kävelykunnossa.

Esan olo paranee päivä päivältä, sauvan kans vielä kulkee mutta sisällä jo hiukan ilmankin. Että eiköhän se siitä. kovasti vaan näköjään tekee mieli navettaan, eilenkin kun lantakones hajos niin sinne vaan olis pitäny päästä. Teemu ja paappa sen sitten korjas, toki Esa antoi neuvoja miten. Samoin tehtiin kun jotain rehupiikkiä piti hitsata, Teemu hitsas ja Esa valvoi vieressä. Ihan hyvä noinkin, oppii Teemukin tässä samalla paljon uutta ja on varasti ajtkossa aina vaan enemmän avuksi. Ainakin kovaa sanoo tykkäävänsä noista hommista.

Huomenna meille tuleekin muutamaksi päiväksi tosi hyvä lomittaja, se on paljon ollut Esan tädin tykönä ja taitaa kyllä kaikki maitotilan työt. Sanoi puhelimessakin pärjäävänsä yksin askareet, mutta kyllä sinne nyt paappa menee aamuisin ja Teemu illalla, mä hoidan nuo välikäynnit entiseen tapaan. Teemun ei enää passaa olla koulusta aamupäiviä pois, jää pian muista jälkeen.

Mäkin olin vaihteeksi perjantain auttelemassa kaupassa. Se on kyllä kivaa hommaa (ainakin kun ei tarvi olla kuin silloin tällöin....), nyt opettelin kassakoneenkin käyttöä ja kai se sitten hyvin meni ja kassakin illalla täsmäs kun ei Jani oo perään kysellyt. ;) Ens perjantaina meen ainakin taas, ihan jo odotan!

Meillä tuli yks päivä romurautaakin, Anni ja Eemeli oli jättänyt Annin polkuauton Hiacen taakse, en huomannut kiertää autoa enkä sitä sitten edes sivupeilistä nähnyt. Tulos oli tällainen....

472032.jpg

Ei tuosta taida enää toimivaa saada.... :/ Eli ISO-TEEMU hu-huuu-uuu-uuu!!! jos luet tätä niin oispa kiva jos tännepäin tullessasi poikkeaisit Biltemassa ja toisit uuden polkuauton (Anniina käski "tilata" kun vielä muisti kuka auton silloin aikanaan toi....). Maksun saat kun auto on toimitettu perille...ja ehkä myös kasattu....?! :0)

Saija on saanut vierailijan aina kun ovi vaan on auki... tällainen löytyi eilenkin koulupöydän alta patterin vierestä lämmittelemästä... ;) Meidän Miumiu, kovasti odotetaan kissanpentuja, vielä masu ei ainakaan ole kasvanut joten saas nähdä tuleekohan niitä laisinkaan....

472873.jpg

Tässä tärkeimmät tällä kertaa.... MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN, VIELÄ EHTII!!!!